Uutiset

TEKin lahjoitusrahat on päätetty käyttää Smökin parantamiseen

AYY:n hallitus on päättänyt, että TEK lahjoitus 33 700 euroa käytetään Servin Mökin juhlavalaistuksen ja paremman äänentoiston hankintaan sekä esteettömyyden parantamiseen.
Ajankohtaista
Julkaistu:
TEK projektin kuva 30000 euroa teekkariudelle

AYY:n Seal of Approval -palkinto jaettiin sähköiselle tenttimiselle

AYY:n Seal of Approval -palkinto on myönnetty sähköiselle tenttimisille, joka mahdollistaa tenttisuoritusten tekemisen vapaasti valittavana ajankohtana tai opiskelijan omalla tietokoneella. Tällainen joustava opiskelu helpottaa erityisesti työssäkäyvän tai perheellisen opiskelijan elämää.
Ajankohtaista
Julkaistu:
Henri Rämä, Venla Virtakoivu, Lumi Ketola ja Leila Kettunen. Pitävät käsissään kunniakirjaa, ruusuketta ja pehmohyljettä.

Muuttamassa? Tee kestävä valinta ja vieraile kampuksen Reuse & Rescue -keskuksessa!

Reuse & Rescue on AYY:n kierrätyskeskuksen ja Viako Oy:n kiertotalouden kokeilu, joka se sijaitsee Aallon Otaniemen kampuksella, osoitteessa Servin Maijan tie 6D.
Ajankohtaista
Julkaistu:
Piirrettyjä mukeja, AYY:n ja VIAKOn logot,  teksti don't buy new, reuse and rescue.

Kesäterveisiä Mikkelistä!

Probba ry:n puheenjohtaja Säde Torkki kertoo, millainen on opiskelujen täyteinen kesä Mikkelissä.
Blogi
Julkaistu:
Kuvapankki_Kukkia_1

Vastaus Otaniemi 1.5 adressiin

Otaniemen ilmastolakkojen yhteydessä kerätty Otaniemi 1,5 -adressi kannustaa Aalto-yhteisöä sitoutumaan sellaisiin tekoihin, jotka vähentävät radikaalisti vaikutustamme ilmaston lämpenemiseen.
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot, Tiedote
Julkaistu:
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_3

Palvelutoimiston aukioloajat kesällä 2019

AYY:n palvelutoimiston aukioloajoissa on poikkeuksia kesällä 2019
Ajankohtaista
Julkaistu:
Kuvapankki_Ulkotapahtuma_1

AYY on mukana Euroopan kestävän kehityksen viikolla

Tällä viikolla (30.5-5-6.2019) vietetään Euroopan kestävän kehityksen viikkoa. Kyseessä on Euroopan yhteinen vuosittain järjestetty aloite, jolla lisätään tietoisuutta YK:n Agenda 2030 -toimintaohjelmasta ja sen sisältämistä kestävän kehityksen tavoitteista.
Blogi
Julkaistu:
European sustainable Development week banner,

”Ei todellakaan mikään kahvinkeittoharkka!” – Viestintää ja kestävän kehityksen teemoja korkeakouluharjoittelun muodossa

Kevään ja kesän aikana Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa on työskennellyt kaksi korkeakouluharjoittelijaa. Hanna Yletyinen teki harjoittelun maalis-toukokuussa viestinnän tiimissä ja Jasmin Järvinen aloitti toukokuussa kestävän kehityksen teemojen parissa.
Ajankohtaista
Julkaistu:
Jasmin ja Hanna

Viikkotiedote 23/2019

Tämä on kevään viimeinen viikkotiedote. Aurinkoista kesää kaikille! Viikkotiedote palaa kesätauolta elokuun lopulla. Kesän ratoksi voit käydä tutustumassa AYY:n uusiin nettisivuihin osoitteessa beta.ayy.fi. Anna meille palautetta ja kehitysideoita, jotta saamme tehtyä sivuista vieläkin paremmat!
Viikkotiedote
Julkaistu:
viikkotiedote

Yhdistystiedote viikolle 23/2019

AYY:n hallitus on päättänyt kokouksessaan yhdistyksille jaettavista avustuksista (kohta 1). Mikäli yhdistysilmoitus jäi tekemättä maaliskuussa, jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 30.6. (kohta 2) Lisäksi uusien nettisivujen beta-versiosta voit tarkistaa yhdistyksesi profiilin ja ilmoittaa meille muutoksista (kohta 3). Yhdistystiedote siirtyy tämän tiedotteen myötä kesätauolle. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Yhdistystiedote
Julkaistu:

AYY Täydensi taidekokoelmaansa Veera Krouglovin ja Siina Levonojan veistoksilla

AYY aloitti vuonna 2017 oman taidekokoelmansa keräämisen. Tänä vuonna AYY:n taiteellisen toiminnan ohjausryhmä päätti kartuttaa taidekokoelmaa Veera Krouglovin ja Siina Levonojan veistoksilla.
Tiedote
Julkaistu:
Veera Krouglovin veistos Bubblegum

Opiskelijoiden Wappupotti keräsi Suomen Mielenterveysseuralle yli 22 000 €

AYY:n fuksitoimikunta käynnisti fuksipeijaisten avajaisten yhteydessä huhtikuun alussa Wappupotti-keräyksen. Alun perin potin oli tarkoitus kerätä 500 euroa, mutta potin täytyttyä minuuteissa, tavoite nostettiin 10 000 euroon. Kuukauden keräyksen aikana potti kohosi lopulta yli 22 000 euroon. Keräyksen oli tarkoitus herättää keskustelua ja rikkoa mielenterveysongelmien ympärillä olevaa tabua.
Tiedote
Julkaistu:
Mantan lakki Mielenterveysseurassa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu